Consultanta proiecte

Servicii de proiectare, consultantă si asistentă tehnică

Proiectele noastre promovează solutii moderne pentru asigurarea cerintelor actuale de confort. Realizăm proiecte la cele mai înalte standarde pentru clădiri individuale de locuit, ansambluri de locuinte, imobile de birouri, hoteluri, mall-uri, supermarket-uri etc.

Oferim servicii de proiectare, consultantă si asistentă tehnică pentru sisteme de încălzire, ventilare si climatizare, instalatii sanitare si de stingere a incendiilor.

Pentru a satisface nevoile tuturor grupurilor tinta, ne bazam pe calitatea superioara a produselor noastre, pe un service competent, dar mai ales pe relatia puternica de parteneriat cu distribuitorii nostri. Axarea activitatii pe satisfacerea clientului constituie cea mai buna promovare pentru solutiile si echipamentele furnizate de Mondo-Instal si distribuitorii sai. Parteneriatul rezultat va fi solid si mai usor de prelungit, partenerii vor fi mai deschisi in a sprijini, a contribui la consolidarea relatiei, reusind treptat a converti clientii ocazionali in clienti permanenti.

Doriti mai multe informatii?
CONTACTATI-NE