Testimoniale

Pararea clientilor nostri

Principalele componente avute in vedere au fost calitatea superioara a serviciilor și o puternică relatie de parteneriat cu clientul, principalul efect al acestor atribute fiind consolidarea încrederii reciproce și implicit a relatiei contractuale.

In numele companiei Vitalis Consulting, profit de aceasta oportunitate pentru a exprima inaltul grad de apreciere fata de colaborarea companiei noastre cu SC Mondo-Instal SRL, un exemplu de profesionalism si determinare pentru sectorul in care activeaza.

Vitalis Consulting

Fiind foarte multumiti de calitatea serviciilor furnizate de catre Mondo-Instal pentru proiectul rezidential Evocasa Selecta, am ales sa continuam colaborarea cu aceasta companie si pentru alte proiecte majore pe care le detinem in portofoliu.

Adama Management SRL

Sunt incantat sa ofer aceasta scrisoare de recomandare, din partea companiei Accenture Services SRL, in semn de multumire pentru colaborarea de succes de aproape 10 ani. Inca de la inceputul colaborarii am fost placut impresionati de eficienta si eficacitatea interventiilor Mondo-Instal, precum si de competentele si pregatirea profesionala de malt nivel a personalului companiei.

Accenture Services SRL

On behalf of R.A.T.B. Bucuresti, we would like to express our gratitude to Mondo – Instal S.R.L. Company and its team for the professionality shown in supplying their services.

R.A.T.B. Bucuresti

In numele companiei OMV Petrom România, profit de această oportunitate pentru a mulţumi echipei Mondo-Instal, pentru calitatea serviciilor oferite pe parcursul colaborării noastre.

OMV Petrom România

Am ales sa contractam compania Mondo-Instal, pentru a beneficia din partea acesteia de service pentru sistemul de aer conditionat si centrale termice. Inca de la inceputul colaborarii, am fost placut impresionati de profesionalismul si rapiditatea de raspuns a echipei Mondo-Instal la solicitarile noastre complexe, precum si de capacitatea de interventie si disponibilitatea acesteia indiferent de problemele aparute.

Activ Auto

In numele companiei PHI PARTNERS GLOBAL LIMITED, sunt incantat sa redactez aceasta scrisoare de recomandare, in semn de multumire pentru proptitudinea, profesionalismul si devotamentul demonstrate de echipa Mondo-Instal, pe parcursul colaborarii dintre companiile noastre.

PHI Parteners Global Limited

Prin prezenta, Universitatea Tehnică de Constructii din Bucuresti, Facultatea de de Ingineria Instalatillor, oferă această scrisoare de recomandare, în semn de recunoştintă pentru implicarea, profesionalismul şi dedicaţia demonstrată de echipa Mondo-Instal, în cadrul colaborarii noastre.

Universitatea Tehnică de Constructii din Bucuresti

Serviciile furnizate de catre echipa Monclo-Instal s-au situat la cel mai inalt nivel calitativ, iar profesionalismul si dedicatia angajatilor companiei ne-au determinat sa ii alegem ca si partener permanent.

White Star Real Estate S.R.L

Din 2000 si pana in prezent, am conturat o relatie de afaceri bazata pe incredere reciproca si comunicare, fiind placut impresionati de capacitatea de raspuns si operativitatea in executia lucrarilor si in rezolvarea solicitarilor noastre, demonstrate de catre intreaga echipa Mondo-Instal. Prin urmare, consideram colaborarea cu firma Mondo-Instal extrem de benefica pentru portofoliul nostru de afaceri si recomandam cu incredere acesteia si altor companii aflate in nevoie.

Romelectro

Serviciile oferite de catre Mondo-Instal au fost intotdeauna la cel mai inalt standard calitativ, lucrarile fiind executate intotdeauna in termenii contractuali prestabiliti si la preturicompetitive. Mondo-Instal s-a dovedit a fi un partener de afaceri profesionist si credibil,remarcandu-se prin nivelul de pregatire a personalului, precum si prin eficacitatea si promptitudinea in rezolvarea obligatiilor contractuale.

Your Line Textil

Nivelul dotarilor firmei si pregatirea personalului sunt in concordanta cu standardele in vigoare, motiv pentru care am decis sa extindem colaborarea cu echipa Mondo-Instal, pe parcursul a 12 ani, mentinand-o pana in prezent.<br /> Aceste lucruri ne fac sa recomandam cu toata increderea firma Mondo-Instal pentru orice companie aflata in cautarea unui partener de afaceri profesionist si credibil, pentru o colaborare de incredere, pe termen lung.

SC Hathor Impex SRL